Over ons

Wie zijn wij?

Feestcomité Steenbergen is een enthousiast team van vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de organisatie van Koningsdag in Steenbergen. We zijn continue bezig met verbeteringen en het succesvol maken van deze viering.

Leden van Feestcomite Steenbergen 
Alleen ben je goed, samen zijn we beter. Als hechte vriendengroep die inmiddels stevig is uitgegroeid tot een uiteenlopende groep vrijwilligers, zetten wij alle puntjes op de ‘i’ om iedereen een geweldige dag te bezorgen.

Kim de Krijger

Voorzitster

Mijn naam is Kim de Krijger en ik ben sinds 2015 betrokken bij Feestcomité Steenbergen en sinds 2017 voorzitster van deze warme organisatie. Tijdens Koningsdag ben ik voor u het algemene aanspreekpunt. Deze dag sta ik open voor al uw vragen. Het mooie van deze organisatie vind ik dat wij alle doelgroepen samenbrengen op verschillende manieren. 

Anderen plezier zien hebben, daar doe ik het voor!

e-mail:                          kim.feestcomitesteenbergen@gmail.com
Telefoonnummer:      +31 (0)6 37 55 07 32

Wilco Otto

Hallo allemaal.
Ik ben Wilco Otto. Ik zit sinds 2018 bij dit gezellige comité vol met leuke en enthousiaste mensen.
Even in het kort wat ik doe: Ik houd mijzelf vooral bezig met de kindermiddag, wat we elk jaar nog groter willen opzetten. Vroeger vond ik spelletjes altijd al leuk en het werd nu eens tijd om dit zelf te organiseren. Vooral het bedenken van de spelletjes vind ik super, maar ook het verbeteren ervan. Hierover kan je me dan ook gerust aan spreken.

e-mail:                         wilco.feestcomitesteenbergen@gmail.com

Bas de Krijger

Penningmeester

Mijn naam is Bas de Krijger.  Sinds 2018 ben ik als penningmeester verantwoordelijk voor de financiën en administratie van Feestcomité Steenbergen. Dit sluit volledig aan bij mijn opleiding en bij mijn interesses. Heeft u vragen over mijn rol binnen het comité? Mail mij gerust.

e-mail:                         bas.feestcomitesteenbergen@gmail.com

Marvin Kil

Secretaris, EHBO & Verkeersregelaar

Hallo, ik ben Marvin Kil en houdt mij binnen Feestcomité Steenbergen bezig met de postdocumentatie, EHBO & de verkeersveiligheid gedurende het hele evenement. Heeft u hier opmerkingen of vragen over? Mailt u mij gerust.

e-mail:                          marvin.feestcomitesteenbergen@gmail.com

Richard Houtekamer

Coördinator veiligheid & feestavond

Ik ben Richard Houtekamer en ik ben sinds 2018 betrokken bij Feestcomité Steenbergen. Voorheen heb ik 5 jaar lang de zeskamp bij de Oranjevereniging van Dinteloord georganiseerd, maar het werd eens tijd dat ik mijzelf wat breder in ging zetten in een soort gelijke organisatie. Mij kan je aanspreken over de veiligheid omtrent het hele evenement. Ik hoor graag van jullie.

e-mail:                          richard.feestcomitesteenbergen@gmail.com

Bo Nuyten

Spelbegeleider

Mijn naam is Bo Nuyten. Ik ben vanaf kleins af aan al een echte Steenbergse en wil mij ook graag inzetten voor evenementen in Steenbergen. Toen Kim voorzitster is geworden van deze warme organisatie schoot ik direct te hulp. Inmiddels ben ik deze dag spelbegeleider bij onze kindermiddag. U kunt altijd vragen aan mij stellen.

e-mail:                          bo.feestcomitesteenbergen@gmail.com

Susanne Oerlemans

Spelbegeleider

Hoi, ik ben Susanne Oerlemans en ik houd mij op de dag zelf bezig met het begeleiden van spellen op de kindermiddag. Kinderen vergen veel aandacht, dus samen met een deel van ons team staan wij garant voor het vermaak van de kinderen. Ook hoort hier een stukje oplettendheid bij.  In het dagelijks leven volg ik nog een studie. Meer weten? Stuur mij een berichtje.

e-mail:                          susanne.feestcomitesteenbergen@gmail.com

Pim Schijven

Stagebouwer

Hoi, ik ben Pim Schijven. Ik zit sinds 2018 bij Feestcomité Steenbergen. Ik houdt mij vooral bezig met de op- en afbouw van alle activiteiten op Koningdag. Wil je ook helpen met de op- en afbouw op Koningsdag ? Laat het mij graag weten!

e-mail:                          pim.feestcomitesteenbergen@gmail.com

Jordy Jumelet

Stagebouwer

Mijn naam is Jordy Jumelet en ik ben sinds 2015 betrokken bij Feestcomité Steenbergen. Ik ben er een tijdje uitgeweest maar sinds 2019 draai ik weer volledig mee als stagebouwer. Wij zijn als stagebouwers echt de fysieke krachten binnen de organisatie. Ook heb ik veel input wat betreft het licht en geluid. Ook enthousiast? Stuur mij een mailtje en loop een dag met mij mee.

e-mail:                          jordy.feestcomitesteenbergen@gmail.com