Over ons

Wie zijn wij?

Feestcomité Steenbergen is een enthousiast team van vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de organisatie van Koningsdag in Steenbergen. We zijn continue bezig met verbeteringen en het succesvol maken van deze viering.

Leden van Feestcomite Steenbergen 
Alleen ben je goed, samen zijn we beter. Als hechte vriendengroep die inmiddels stevig is uitgegroeid tot een uiteenlopende groep vrijwilligers, zetten wij alle puntjes op de ‘i’ om iedereen een geweldige dag te bezorgen.

 

Kim de Krijger

Voorzitster

Mijn naam is Kim de Krijger en ik ben sinds 2015 betrokken bij Feestcomité Steenbergen en sinds 2017 voorzitster van deze warme organisatie. Tijdens Koningsdag ben ik voor u het algemene aanspreekpunt. Deze dag sta ik open voor al uw vragen. Het mooie van deze organisatie vind ik dat wij alle doelgroepen samenbrengen op verschillende manieren. 

Anderen plezier zien hebben, daar doe ik het voor!

e-mail:                          kim.feestcomitesteenbergen@gmail.com
Telefoonnummer:      +31 (0)6 37 55 07 32

 

Wilco Otto

Hallo allemaal.
Ik ben Wilco Otto. Ik zit sinds 2018 bij dit gezellige comité vol met leuke en enthousiaste mensen.
Even in het kort wat ik doe: Ik houd mijzelf vooral bezig met de kindermiddag, wat we elk jaar nog groter willen opzetten. Vroeger vond ik spelletjes altijd al leuk en het werd nu eens tijd om dit zelf te organiseren. Vooral het bedenken van de spelletjes vind ik super, maar ook het verbeteren ervan. Hierover kan je me dan ook gerust aan spreken.

e-mail:                         wilco.feestcomitesteenbergen@gmail.com

 

Richard Houtekamer

Coördinator veiligheid & feestavond

Ik ben Richard Houtekamer en ik ben sinds 2018 betrokken bij Feestcomité Steenbergen. Voorheen heb ik 5 jaar lang de zeskamp bij de Oranjevereniging van Dinteloord georganiseerd, maar het werd eens tijd dat ik mijzelf wat breder in ging zetten in een soort gelijke organisatie. Mij kan je aanspreken over de veiligheid omtrent het hele evenement. Ik hoor graag van jullie.

e-mail:                          richard.feestcomitesteenbergen@gmail.com

  •  
  •