Wie zijn wij?

Feestcomité Steenbergen is een enthousiast team van vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de organisatie van Koningsdag in Steenbergen. We zijn continue bezig met verbeteringen en het succesvol maken van deze viering.

Leden van Feestcomite Steenbergen 
Alleen ben je goed, samen zijn we beter. Als hechte vriendengroep die inmiddels stevig is uitgegroeid tot een uiteenlopende groep vrijwilligers, zetten wij alle puntjes op de ‘i’ om iedereen een geweldige dag te bezorgen.

 

Bas de Krijger

Penningmeester

Mijn naam is Bas de Krijger.  Sinds 2018 ben ik als penningmeester verantwoordelijk voor de financiën en administratie van Feestcomité Steenbergen. Dit sluit volledig aan bij mijn opleiding en bij mijn interesses. Heeft u vragen over mijn rol binnen het comité? Mail mij gerust.

e-mail:                         bas.feestcomitesteenbergen@gmail.com

Marvin Kil

Secretaris, EHBO & Verkeersregelaar

Hallo, ik ben Marvin Kil en houdt mij binnen Feestcomité Steenbergen bezig met de postdocumentatie, EHBO & de verkeersveiligheid gedurende het hele evenement. Heeft u hier opmerkingen of vragen over? Mailt u mij gerust.

e-mail:                          marvin.feestcomitesteenbergen@gmail.com

 

Richard Houtekamer

Coördinator veiligheid & aanspreekpunt KingsFest

Ik ben Richard Houtekamer en ik ben sinds 2018 betrokken bij Feestcomité Steenbergen. Voorheen heb ik 5 jaar lang de zeskamp bij de Oranjevereniging van Dinteloord georganiseerd, maar het werd eens tijd dat ik mijzelf wat breder in ging zetten in een soort gelijke organisatie. Mij kan je aanspreken over de veiligheid omtrent het hele evenement. Ik hoor graag van jullie.

e-mail:                          richard.feestcomitesteenbergen@gmail.com

 

Cayran van Dijk

Huis-DJ & stagebouwer

Hoi, ik ben Cayran van Dijk en ben de jongste binnen het comité. Ik zit sinds 2019 bij Feestcomité Steenbergen. Ik houd mij vooral bezig met de op- en afbouw van alle activiteiten op Koningdag. Wil je ook helpen met de op- en afbouw op Koningsdag ? Laat het mij graag weten!

e-mail:                          cayran.feestcomite.steenbergen@gmail.com

 

Jordy Jumelet

Stagebouwer

Mijn naam is Jordy Jumelet en ik ben sinds 2015 betrokken bij Feestcomité Steenbergen. Ik ben er een tijdje uitgeweest maar sinds 2019 draai ik weer volledig mee als stagebouwer. Wij zijn als stagebouwers echt de fysieke krachten binnen de organisatie. Ook heb ik veel input wat betreft het licht en geluid. Ook enthousiast? Stuur mij een mailtje en loop een dag met mij mee.

e-mail:                          jordy.feestcomitesteenbergen@gmail.com