Leden van het Feestcomité Steenbergen

Alleen ben je goed, samen zijn we beter. Als comité en vriendengroep zetten wij alle puntjes op de ‘i’ om iedereen een geweldige dag te bezorgen.
Op deze pagina lees je meer over onze vrijwilligers!

 

Bas de Krijger – penningmeester

Mijn naam is Bas de Krijger.  Sinds 2018 ben ik als penningmeester verantwoordelijk voor de financiën en administratie van Feestcomité Steenbergen. Dit sluit volledig aan bij mijn opleiding en bij mijn interesses.

Wilco Otto 

Hoi allemaal, mijn naam is Wilco Otto en ik ben sinds 2017 aangesloten bij Feestcomité Steenbergen. Je kunt mij geheel de dag door overal wel tegen komen. Voornamelijk houd ik mij bezig met de aubade en kindermiddag. Maar ik spring eigenlijk overal bij waar nodig.

Mariska Otto 

Volgt.

Marvin Kil – Secretaris, EHBO & Verkeersregelaar

 

Hallo, ik ben Marvin Kil en houdt mij binnen Feestcomité Steenbergen bezig met de postdocumentatie, EHBO & de verkeersveiligheid gedurende het hele evenement. 

Richard Houtekamer 

 

Ik ben Richard Houtekamer en ik ben sinds 2018 betrokken bij Feestcomité Steenbergen. Voorheen heb ik 5 jaar lang de zeskamp bij de Oranjevereniging van Dinteloord georganiseerd, maar het werd eens tijd dat ik mijzelf wat breder in ging zetten in een soort gelijke organisatie. 

Jordy Jumelet

 

Mijn naam is Jordy Jumelet en ik ben sinds 2015 betrokken bij Feestcomité Steenbergen. Ik ben er een tijdje uitgeweest maar sinds 2019 draai ik weer volledig mee als stagebouwer. Wij zijn als stagebouwers echt de fysieke krachten binnen de organisatie. Ook heb ik veel input wat betreft het licht en geluid.