Contact

Nieuw feestcomité bruist van de plannen voor de kern Steenbergen

Steenbergen krijgt de kans niet om een ingedut stadje te worden, want er staat een spiksplinternieuw feestcomité klaar dat zin heeft om de evenementenkalender vol te zetten met allerlei leuke activiteiten. Te beginnen met een feestelijk programma voor Koningsdag, maar ook voor de rest van het jaar wordt er momenteel druk gebrainstormd om nieuwe en bestaande evenementen te organiseren.

De harde kern van het comité wordt gevormd door zeven vrouwen, te weten Lieke van der Linden, Anne Bruynseels, Moniek Broos, Susanne Karremans, Franca Verhoeven, Laura de Ron en Aniek van de Par. Enige man in het gezelschap is Johan Bosters. De groep bestaat uit ondernemers, namelijk Franca Verhoeven van Chocolat Franca, Laura de Ron van Durlinger Schoenen en Johan Bosters als horecaondernemer, maar ook ‘gewone’ enthousiaste inwoonsters hebben zich aangemeld omdat ze graag willen dat er in hun stad wat te doen is. “Ik wil voorkomen dat jongeren ergens anders heengaan. Wij gaan ons steentje bijdragen aan een bruisende sfeer in Steenbergen. Bovendien heb ik eventmanagement en vormgeving gedaan dus die kennis kan ik vast gebruiken”, vertelt Lieke van der Linden, met 21 jaar de jongste van het stel.

 

“Voor ondernemers is reuring belangrijk”

Franca Verhoeven is haar bonbonshop en tearoom ongeveer anderhalf jaar geleden gestart in een pand aan de Markt. “Voor een ondernemer is het natuurlijk belangrijk dat er genoeg reuring is in de stad, dus daarom doe ik graag mee. Er gaat al best veel goed, zoals bijvoorbeeld de kiosk die is aangeschaft om de Markt aan de kleden tijdens evenementen, maar het kan natuurlijk altijd nog beter.”

Heb je vragen, wil je meer weten over ons, je aansluiten als vrijwilliger of zoek je contact met ons? Dan kan je ons altijd via het contactformulier of via onderstaande gegevens bereiken.

Mail: evenementen@feestcomite-steenbergen.nl
Facebook: https://www.facebook.com/FeestcomiteSteenbergen