Contact

Koningsdag in Steenbergen is niet alleen zeer uitgebreid qua aanbod, het draait bovendien 100% op vrijwilligers! De gehele organisatie (incl. het bestuur) zet zich belangeloos in om dit mooie evenement mogelijk te maken. Nou ja, belangeloos? Als vrijwilliger bij Feestcomité Steenbergen krijg je heel veel voor je inzet terug!

Je maakt namelijk deel uit van een hechte, gezellige groep aanpakkers. Je beleeft het evenement letterlijk van alle kanten. Uiteraard maak je de optredens en activiteiten mee èn je helpt Koningsdag in Steenbergen tot een geslaagde editie te brengen, waar vele mensen mooie herinneringen aan overhouden.

Vrijwilligerswerk op Koningsdag in Steenbergen is er in allerlei smaken. Zo hebben we mensen nodig bij de ehbo, bij de kindermiddag, gastheren/vrouwen bij de ouderenmiddag en vrijwilligers voor de op- en afbouw van alle activiteiten. Al deze toppers samen maken dit toffe evenement mogelijk. Zonder jullie kan dit feest niet bestaan.

Daarom doen wij een beroep op jouw enthousiasme, want er is altijd wel een taak die bij jou past. Dus kom ook helpen met Koningsdag in Steenbergen en ervaar eens hoe het is om onderdeel te zijn van zo’n dynamisch evenement!

Tip: doe samen met vriend(inn)en mee!

Waarom zou je vrijwilligerswerk doen?
Het is een leuke en zinvolle vrijetijdsbesteding om jezelf te ontwikkelen.
Je leert nieuwe mensen kennen en je doet ervaring op.
Je kunt met jouw talent iets voor anderen beteken.
Het mooiste van vrijwilligers werk is de waardering die je ervoor krijgt.

Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op via de contactpagina!