Lions en Feestcomité Steenbergen slaan handen ineen bij Koning

STEENBERGEN – Dit jaar kon het geplande waterspektakel ‘Zonder Genade van de Kade’ vanwege een risicovolle concentratie Blauwalg in het water van de kade tijdens jaarmarkt zaterdag geen doorgang vinden. Inmiddels hebben de organiserende Lions en het Feestcomité Steenbergen besloten om de handen ineen te slaan en het spektakel tijdens de komende Koningsdag doorgang te laten vinden.

“Dat betekent niet alleen een uitbreiding van onze Koningsdagprogramma, maar ook ondersteuning met vrijwilligers vanuit de Lions en de Ronde Tafel”, zo laat voorzitter Kim de Krijger van het Feestcomité verheugd weten. Daar is ze blij mee, want er staan behoorlijk wat activiteiten op de rol. Er komt een muziekavond met veel lokale artiesten, een kindermiddag en een vrijmarkt, een ouderenmiddag en natuurlijk de aubade en versierde fietsenoptocht.

Aanpassingen

Leo Arens laat namens de organisatie van ‘Zonder Genade van de Kade’ weten dat er bij het waterspektakel wel wat zaken aangepast worden. Dit vanwege de immers lagere watertemperatuur eind april. Beide organisaties zijn blij met de samenwerking en zijn vast van plan er een bijzondere Koningsdag van te maken.

Informatie over de activiteiten zal tevens worden gepubliceerd op de websites: www.steenbergen.lions.nl en www.feestcomite-steenbergen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *